Opsæt seje husnumre- og bogstaver

Hvor bor du henne?

Ja, det ved du vel forhåbentligt godt, og det kan du oplyse på forlangende, men er du sikker på, at din familie, dine venner, postbuddet og andre leveringsservice-virksomheder også ved det?

Selvfølgelig kan de sætte en GPS til og finde dig, når du har givet dem din adresse, men når de så kommer frem, er du så sikker på, at de helt præcist kan finde frem til din specifikke adresse?

Det er jo ikke os alle sammen, der bor i et firkantet hus lige ud til vejen. Nogle bor i en lejlighed, der til forveksling ligner alle de andre i opgangen, andre holder til i et kolonihavehus, og måske bruger du meget tid i dit sommerhus.

Derfor er det vigtigt, at alle mennesker kan finde rettidigt frem til dig på nemmeste måde, og der hjælper du alle andre godt på vej ved at opsætte nogle husnumre– eller bogstaver, der er til at se.

Lad os i den forbindelse slå et slag for firmaet Malericentralen.dk, der har et flot udvalg i mange forskellige typer husnumre, der er lavet som PVC, som er beklædt med ALU.

Du ved måske selv, hvor træls det er, når du får en besked fra et leveringsfirma, hvor de beretter, at de har forsøgt at levere en pakke til dig uden held, og du har dem mistænkt for ikke at have gjort en stor nok indsats for rent faktisk at finde din adresse.

Du kan komme dette problem mere til livs, hvis du køber nogle husnumre fra Malericentralen.dk, der kan fås i en hel del forskellige farver og som bestemt er svære at overse. Du får dem leveret med afstandsklodser, så de træder lidt frem fra der, hvor du sætter dem op. Så burde de i hvert fald være til at se.

Blandt sortimentet finder du også bogstaver, der kan bruges indenfor og udenfor.

Anders Lundtang Hansen