0

Opgrader dit hjem

For nylig tjekkede de optjente feriemidler ind på bankkontoen, og det har givet anledning til at spekulere over, hvad de skal bruges til. Du kan selvfølgelig vælge at spare dem op og bruge dem på en endnu federe ferie til næste år. Du kan også bruge dem på at forkæle dig selv med ting, du har drømt om, men ikke har råd til. Du kan investere dem i aktier. Men du kan også overveje at bruge dem på at opgradere dit hjem – hvis altså du er ejer.

Øg salgsværdien

En opgradering af dit hjem er en investering. Først og fremmest er det fedt for dig selv, fordi du kan lave dit drømmekøkken eller den have, du altid har drømt om. Men det er også med til at øge værdien af dit hjem, og det kan ses på prisen, når du engang skal sælge.

Gode opgraderinger

Nogle af de steder, det giver mening at investere dine penge, er i blandt andet køkken og badeværelse. Det er nogle af de rum, vi ved er dyre og tager lang tid at renovere, og derfor øger det værdien for eventuelle købere.

I køkkenet kan det være en idé at investere i lækre og energivenlige hårde hvidevarer, trendy køkkenskabe og en køkkenø.

På badeværelset er det populært med beton, vandskuring, store brusenicher og et stort, bredt møbel med integreret håndvask under spejlet, der har plads til det hele.

Det er også populært at renovere haven. I haven kan det give god mening at anlægge en lækker terrasse med f.eks. læhegn og plads til et bålsted. Bede til dyrkning af grøntsager og krydderurter hitter også, mens kantsten have også er med til at give et mere luksuriøst udtryk.

Brug pengene på dit skønne hjem – det bliver du glad for både nu og senere.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *