0

Ønsker du at kunne hjælpe andre til et sundere liv?

Det kan være svært at vide hvad, man skal gøre og hvorfor, man skal gøre det, når det kommer til træning og kost. Men det er vigtigt, og derfor søger flere en kostvejleder, der kan hjælpe dem med at få deres vaner og kost lagt om til noget bedre. Med en kostvejleder uddannelse vil du kunne være den, der kan hjælpe dette, og det kan du blive gennem et dybdegående og fleksibelt forløb hos Træner Akademiet On Air. Tager du uddannelsen gennem dem, vil du nemlig kunne vælge at møde op til undervisningen både fysisk og online, så du kan deltage og stille spørgsmål hjemme fra lejligheden. Derudover bliver alle lektionerne gemt, så du kan se eller gense, dem du missede eller har brug for at få repeteret.

Hvad indeholder kostevejleder uddannelsen?

Uddannelsen er del op i to levels, og på level 1 lægger fokusset på det tekniske aspekt og den bagevedliggende men vigtige teori. Det her du virkelig lærer om kroppen, hvordan den fungerer, dens energisystemer, næringsstoffer og meget mere. Det er altså her du skaber dit vidensfundament, som du senere skal kunne formidle videre til dine klienter. På level 2 skal du arbejde med overgangen fra teori til praksis, her lærer du altså, hvordan man på en god måde formidler, forklarer og hjælper sine klienter.

Efter hver undervisningsgang vil du skulle svare på en multiple-choice eksamen, så du er sikker på, at du har fået det hele med, og som afslutning på forløbet vil du skulle lave en eksamen i form af en skriftlig case, og så er du klar til at komme ud og arbejde med mennesker, der ønsker at have sunde og gode vaner i hverdagen. Du kan læse mere om uddannelsen og hvilke emner, undervisningen omfatter samt meget andet online.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *