Ny PC eller Macbook? Så skal du bruge noget software

Er du den lykkelige ejer af en en ny lækker PC eller Macbook?

Hvis dit svar er “ja”, så vil du hurtigt opdage at det hele bliver meget sjovere og nemmere, hvis du installerer noget software, og derfor får du lige en top 3 over programmer du bør anskaffe.

1. Antivirusprogram

Som det allerførste, så skal du starte med at installere et antivirusprogram. Risikoen for at få virus på din maskine har nok aldrig været større, og hvad hjælper det at have en ny smart PC eller Macbook, hvis den ikke fungerer på grund af en unødvendig virusinfektion.

Der findes mange forskellige antivirusprogrammer du kan installere, men et af de mest populære er nok Avast, som har den store fordel at det er gratis. Samtidig er Avast uhyre nemt at installere, og så det trækker så få ressourcer på din enhed, at du nærmest ikke bemærker det er tilstede.

2. Browser

Er du nogensinde på nettet?

Okay, indrømmet, dumt spørgsmål – selvfølgelig er du det.

Og derfor skal du bruge en browser.

Har du PC bør du vælge Chrome, som er verdens mest benyttede browser.

Har du Macbook kan du også sagtens bruge Chrome, men Safari vil være det oplagte valg, eftersom det er apples egen browser.

3. Officepakken

Officepakken er vel nok også én af de mest sikre spillere, når der skal sættes hold.

Uanset om du benytter din enhed på arbejde eller hjemme hos dig selv, så kan du få behov for programmer som Outlook, Word, Powerpoint eller Excel.

Med Officepakken har du ét samlet program, til udførelse af mange af de opgaver du kan støde på foran skærmen, i løbet af en arbejdsdag eller derhjemme. 

Det er supernemt at installere, men hvis du skulle få behov for assistance, så findes der også  en god online-support.

Hvor skal du købe din software?

Det nemme og korte svar er selvfølgelig at du bare skal købe dit software på nettet. Software er ikke en fysisk ting, og du behøver ikke prøve det først. Desuden kan du finde kilometervis af anbefalinger og guides online.

Men alligevel er det selvfølgelig en fordel, hvis du vælger en onlinebutik med styr på tingene og topanmeldelser på Trustpilot.

Et sikkert valg er onlinebutikken Softwarenow.dk, som er eksperter i software, og hvor du modtager dit køb på din e-mail, så du kan installere dit program eller licens med det samme, uanset hvor du befinder dig.

Skynd dig ind på siden og kom godt i gang.

 

Troels Nielsen