0

Neglepleje

Kunne du også tænke dig at få lange, stærke negle? Men gider du ikke bruge en mindre formue på en kosmetolog? Så kan du lige nu få effektiv og billig negle pleje hos Toftild. Med en god negleolie eller neglekur kan du undgå skrøbelige negle og få flotte negle året rundt. Hos Toftild er skønhed, pleje og resultater i fokus, og med deres negle pleje kan du være sikker på, at dine negle bliver sundere og flottere end nogensinde.

Få stærke og flotte negle til få penge

De fleste kender til problemet: Neglene er skrøbelige, og hver gang du prøver at få dem nogenlunde lange, flosser og knækker de. Nogen vælger at gå til en negleteknikker og få gele, akryl eller shellack, men det er dyrt, og det skal holdes ved lige. Med en Rescue neglekur og Sloaroil neglepleje kan du for langt færre penge komme problemet til livs. Denne neglepleje styrker nemlig dine negle og både forebygger og genopbygger.

Negleolie og neglekur
Negleolien kan du bruge så ofte, du ønsker. Og det tager ikke mere et par minutter. Olien skal blot påføres dine neglebånd og masseres ind. Desuden indeholder olien også en række gavnlige stoffer, såsom e-vitamin, mandelolie, jojoba og meget mere. Disse stoffer er med til at give dig velplejede og sunde negle.
Har dine negle brug for en ekstra kærlig hånd, kan du supplere med en neglekur. Neglekuren giver intensiv neglepleje og skal bruges to gange dagligt i fire uger. Modsat negleolien skal den ikke påføres neglebåndene, men derimod på selve neglene, som gerne skal være neglelakfri. Neglekuren giver desuden en keratinbehandling, som er særligt effektiv og plejende mod ødelagte negle.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *