Naturlig ernæring til din hund med Orijen hundefoder

Fra hvalp til senior – din bedste, firbenede ven fortjener foder, som passer til dens alder. Men ikke nok med det. Hundens fordøjelses system er faktisk mere fintfølende og skrøbeligt, end man umiddelbart skulle tro. Derfor er det vigtigt, at hundens foder livet igennem er tilpasset ikke alene hundens alder, men også til dens køn, race, racestørrelse, vægt og aktivitetsniveau.

Der ud over er der en række racebestemte dispositioner, som gør, at hunde af visse racer skal have specialfoder eller ekstra kost tilskud – for eksempel hvis de er disponible over for tandsygdomme, gigt eller hofte dysplasi, hvilket er ret udbredt blandt bestemte racer. Og så er der hundens generelle sundhedstilstand at tage hensyn til – er din hund i fare for overvægt, skal den have energifattig kost i afmålte doser, så den undgår de livsstils sygdomme, som rammer hunde såvel som mennesker – diabetes, hjerte-kar sygdomme eller dårlig fordøjelse. En drægtig tæve, som typisk har mellem fire og otte hvalpe at fodre på, har brug for ekstra kosttilskud – når ungerne er født og dier, er det vigtigt at erstatte de vitaminer og mineraler som svinder i kroppen på hende.

Hundefoder fra Orijen – den mest naturlige løsning

For alle typer hundefoder gælder det, at de helst skal være baseret på så naturlige og friske råvarer som overhovedet muligt. Jo mindre korn og andre stiveleses holdige tilsætningsstoffer, der findes i foderet, jo bedre er den generelle kvalitet. Din hunds fordøjelsessystem er ikke indrettet til at processere stivelse fra korn og ris, og derfor får den ikke det optimale ud af de næringsstoffer, der findes i billig hundemad, hvor netop korn og ris ofte anvendes som tilsætning. Hvis du derimod vælger Orijen hundefoder, får du meget mere for pengene. Her anvendes udelukkende kød, grøntsager og frugt, som alle leveres 100% friske til fabrikken, og modtager minimal forarbejdning.

Læs mere om Orijen Hundefoder på barksnbones.dk

Astrid Pedersen