Milde og forførende CLEAN parfumer fra Green Harmony

Lige som du ifører dig bestemt tøj, smykker og accessoires, farver håret i særlige nuancer eller anvender make up for at signalere dit image eller tilhørs forhold, kan du også omgive din krop med et duft skær, som fortæller omverdenen, hvem du er. Når det kommer til at vælge parfume, er vi som mennesker meget forskellige, og vor egen krops kemi reagerer forskelligt på de duft noter, som findes i parfume. En parfume kan dufte helt forskelligt fra kvinde til kvinde, afhængig af hendes egen krops duft og kemiske sammensætning.

Der ud over er det meget forskelligt, hvilken type dufte, vi hver især foretrækker – og i hvilken anledning, de skal bruges. En typisk aften duft er som regel tung, krydret, evt. til den sødlige side og præget af de robuste bund noter – et perfekt dramatisk supplement til den lille sorte aften kjole eller et frækt rødt antræk. Hverdags duftende er lette og flygtige, så de ikke bliver for meget. I løbet af det seneste årti har det været populært at bruge dufte, som er sammensat således, at de ved hjælp af molekylær kemi fremhæver kroppens egne feromoner, og dermed bliver meget personlige.

De seneste trends inden for dufte, som kan bruges til både hverdag og fest, på jobbet eller i fritiden, er de meget rene dufte, som er baseret på naturlige og skånsomme materialer – og som dufter naturligt, mildt og forførende. Hos Green Harmony er vi stolte af at kunne præsentere den lækre duft serie fra CLEAN parfume. Det helt særlige ved CLEAN dufte er, at de findes i varianter til brug på kroppen, som room sprays, duft lys, duft pinde og sæber, så den milde duft udgør en rød tråd i din hverdag.

CLEAN fås i varianterne, Rain, Warm Cotton og White Woods i den online shop på greenharmony.dk

Astrid Pedersen