0

Med mobilhåndvaske støtter du den gode håndhygiejne

Med det store fokus på god hygiejne, der har ramt verden i løbet af den seneste tid, står mange arbejdsgivere, chefer og administrationer med spørgsmålet: Hvordan gør vi det let for vores ansatte, elever og kolleger at holde hænderne rene? Et af svarene er mobilhåndvaske.

En mobilhåndvask, også kaldet en hygiejnestation, er egentlig en ret simpel konstruktion. Det er en håndvask, oftest udformet i rustfrit stål, som er nem at sætte op, slutte til og flytte. Håndvasken er et af vores vigtigste våben i kampen for at holde smitsomme sygdomme nede.

Konstruktionen af håndvasken gør den særdeles hårdfør og nem at holde ren. Stationen kan opsættes både udendørs og indenfor, men det anbefales at undgå udendørs opsætning i vinterhalvåret af hensyn til risikoen for frost.

Håndvasken kan opsættes på kontorer, i kantiner, på skoler – stort set alle steder, hvor man mangler kapaciteten. Det kræver blot tilslutning til strøm og vand, eller alternativt én tank med rent vand og én tank til brugt vand.

Gør det nemt at holde god hygiejne, når du installerer en mobil håndvask

Alle de steder i vores samfund, hvor mange mennesker forsamles og færdes, er potentielle smittekilder. En smitsom sygdom har de bedste vilkår, når vi glemmer at holde afstand og vaske hænder eller spritte af. Derfor gør du en stor hjælp ved at gøre håndvask let tilgængeligt.

Ligesom de færreste skipper afspritning i supermarkedet, når dispenseren er til stede, vil du øge hygiejnen helt automatisk med opsætningen af en mobil håndvask. Det vil samtidig øge trygheden og sikkerheden på din arbejdsplads eller institution.

En investering i en mobil håndvask er en investering i sikkerhed og sundhed. Den nemme opsætning gør håndvasken til et oplagt valg for både institutioner og erhverv.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *