Løfteudstyr til industri og lager samt bygge og anlæg

Arejder du som entreprenør i bygge og anlægs branchen, har du brug for solidt løfteudstyr for dels at skåne dine medarbejdere, dels at spare tid og mandetimer. Det kan ganske enkelt ikke betale sig at forsøge at klare de tunge løfteopgaver uden det rette udstyr til hjælp.

For det første øger du risikoen for skader på såvel materiel som medarbejdere, for det andet er den form for arbejde for tid- og ressource krævende, hvis det skal udføres manuelt. Med de rette aggregater i form af solidt og ergonomisk løfteudstyr fra AL Lift til rådighed kan opgaverne udføres sikkert og hurtigt.

Hvad kan jeg finde hos AL Lift?

AL Lift, som blev stiftet af nuværende indehaver Allan Laursen i 2012, er en virksomhed, som designer, fremstiller og distribuerer løfteredskaber og andre hjælpemidler til såvel tungere håndværk som til industri, lager og distributions branchen samt bygge og anlæg. Allan Laursen var, før han stiftede AL Lift – stifter og ene indehaver af Danmarks førende leverandør af håndterings og løfteudstyr, som han drev i 24 år.

Således er AL lift en virksomhed med en solid erfaringsmæssig baggrund inden for de oven for nævnte branchers behov og ønsker. Og selv om AL Lift allerede på nuværende tidspunkt kan forsyne markedet med en bred vifte af løfteudstyr til alle formål og arbejdsområder, fortsætter virksomheden ufortrødent med at udvikle hjælpemidler, baseret på markedets skiftende behov. AL Lift har altid fingere på pulsen, og er samtidig lydhør over for kundernes behov. Derfor indgår AL Lift, som en del af sin best practice, et partnerskab med kunden for at sikre, at produktet lever op til kundens behov.

I afdelingen for løfteudstyr hos AL Lift kan du finde alt fra diverse klemmeværktøj til fliseløftere, vinduesløftere samt vakuumløftere, som er designet til ophæng i kraner, der kan klare tunge løft helt op til 30 tons. Se alle de forskellige produkter på al-lift.com

Astrid Pedersen