0

Lækre silke bukser fra Aiayu

Hvis du er den kvalitetsbevidste og miljøbevidste type, som går op i at investere i tøj, du kan få glæde af i lang tid fremover, så er Aiayu mærket for dig. Vi fremstiller tøj i de lækreste materialer, der passer godt på din hud, men også på miljøet.

De smukke Savannah silke bukser

I vores sortiment af kvalitetstøj finder du blandt andet de populære Savannah silke bukser. Silke bukser er et must have i en moderne garderobe og kan bruges til både hverdag på kontoret, afslapning derhjemme, men også til middagen eller galleribesøget med et par højhæle og en blazer. Vores Savannah silke bukser er kendt for deres smukke drapering, der skabes af silken. De er ekstremt komfortable og elegante på samme tid og har en bred elastik i livet og bedst af alt – behagelige sidelommer. Savannah silke bukser fås i størrelserne extra-small til large og i de smukke nedtonede farver Blue Moon og Sandshell.

Uden slinger i ormens vals

Bukserne er lavet af 100% Eri-silke. Denne silke bliver hentet i Assam i Indien, hvor ormene skaber silken ganske uforstyrret. Silken bliver nemlig først høstet efter ormene har forladt deres kokoner, og ormene bliver opdrættet med stor omsorg og professionalitet. Så du kan købe et par Savannah silke bukser med god samvittighed, da de er cruelty free.

Et væld af kvalitetstøj

Hos Aiayu kan du udover tøj til fest og hverdag også købe lækkert loungewear til de hyggelige dage derhjemme. Aiayu er bestemt mærket til dig, som ønsker kvalitet og holdbarhed, når du køber tøj. Tag et kig i vores fantastiske udvalg af lækkert tøj allerede i dag og find det, der fuldender lige præcis din garderobe.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *