Lad dine billeder komme til deres ret i smukke svæverammer

Har du et maleri, som du mangler en ramme til, er det en god ide, at du overvejer nøje, hvilken form for ramme der vil passe bedst til det. Der findes nemlig mange forskellige former for rammer, og du bør vælge den, der er med til at fremhæve dit maleri på den allerbedste måde. 

Mange malerier tager sig særligt godt ud i svæverammer. Det er en klassisk form for ramme, der bliver brugt rigtig meget. Og det med god grund. Svæverammen er nemlig en meget simpel form for ramme, der lader maleriet træde tydeligt frem. Det er derfor ikke underligt, at det er en form for ramme, der er så populær.

Mange vælger en hvid ramme, da det er med til at gøre, at farverne i maleriet kommer til at træde tydeligere frem. Hvis du har et meget lyst billede, kan en sort ramme dog netop være det, der gør, at maleriet træder frem på en ellers lys væg. 

Der findes mange steder, hvor du kan købe svæverammer. Et af de steder, hvor de har et stort udvalg, er på webshoppen rammeshoppen.dk. Der er store fordele for dig ved at bestille rammer på nettet frem for at købe dem i en butik. Først og fremmest er det meget nemt for dig at finde en ramme blandt et stort udvalg. Det kan straks være langt sværere, hvis du står i en butik, hvor der er rammer overalt. 

Derudover kan du ofte spare nogle penge på at købe rammer på nettet frem for at købe dem i en butik. Det skyldes, at butikkerne ofte er nødt til at tage nogle flere penge for deres rammer, fordi de har flere udgifter til for eksempel ansatte og lokaler. Det har webshoppen ikke. Når det kommer til pris, er det derfor også en god ide at undersøge, om det ikke er billigere at købe rammerne på nettet frem for i en butik. 

Emilie Jacobsen