Kontormøbler til billige priser hos Valueshop.dk

Skal dit kontor udrustes på professionel vis, med lækre designer kontorstole, som på én gang er eksklusive og komfortable? Så bør du tage et kig på amerikanske Herman Millers produktlinje. Herman Millers kontorstole kender du måske fra amerikanske film og serier, hvor de befolker de bonede gulve i mødelokalerne hos store firmaer. En Herman Miller kontorstol signalerer stil, overskud og sans for detaljen. Vælger du at indkøbe Herman Miller kontorstole til dine medarbejdere, viser du over for eventuelle besøgende, at du kerer dig om dine ansattes trivsel og helbred.

Herman Miller kontorstole er nemlig både ergonomisk korrekte og utroligt flotte i deres udformning. I modsætning til traditionelle kontorstole, er den klassiske Herman Miller Aeron for eksempel udstyret med net i sæde og ryg i stedet for en hård pude. Dette giver større fleksibilitet, og virker samtidig ventilerende, hvilket er virkelig rart for den gennemsnitlige kontornusser, som tilbringer otte til ti timer om dagen foran sin arbejds station.

Den nyskabende Herman Miller Embody sprudler af kreativitet, fantasi og legelyst. Denne utraditionelle kontorstol er modelleret efter den menneskelige rygsøjles anatomi, og ansporer til bevægelse og mobilitet – helt i tråd med det kendte ergoterapeut mantra ”den bedste stilling er altid den næste”.

Find de lækre Herman Miller kontorstole billigt hos Valueshop.dk

Hvis du skal ud og købe de kendte Herman Miller kontorstole fra ny, vil de komme til at stå dig i en mindre formue. Til gengæld er samtlige kontorstole fra Herman Miller bygget til at holde, og kan derfor med lethed genbruges. Valueshop.dk har specialiseret sig i videresalg af refurbished og upcycled Herman Miller kontorstole. Det vil sige, at du for en brøkdel af stolens nypris kan erhverve dig en brugt Herman Miller stol, som står ganske som ny. Og så er det pludselig ikke så dyrt at forkæle medarbejderne med lækre kontorstole.

Se hele udvalget på valueshop.dk

Astrid Pedersen