0

Køl dit bagværk ordentligt af med en bagerist

Når du bager er det ikke bare vigtigt at følge opskriften og bage bagværket korrekt. Nej, faktisk har afkølingen også rigtig meget at sige for det endelige resultat. Et nybagt brød er brandvarmt, når det kommer ud af ovnen. Varmen får det til at dampe, og hvis ikke dampen kan slippe fri, skabes der kondens. Det betyder, at hvis du afkøler dit brød på for eksempel et skærebræt, så kan dampen ikke slippe fri og sætter sig i stedet i bunden af dit brød og gør bunden våd og blød. Og der er næsten ikke noget værre end vådt brød. Derfor bør du køle bagværk af på bageriste, så det får den rette afkøling og forbliver sprødt og lækkert. Bageristen har fødder, der hæver den et stykke, hvilket gør den ideel til netop dette. Bageriste er også gode til afkøling af kager og andre varme ting, som kræver, at damp kan slippe fri. Du kan både få runde og firkantede bageriste alt efter dine egne behov og præferencer. Hold øje med, at din bagerist er udført i rustfrit stål.

Brug din bagerist til flere ting

Hvis du er glad for at lave desserter og kager, så kan du også bruge din bagerist til for eksempel at overdække hjemmelavede flødeboller med chokolade eller at hælde glace udover en kage for at gøre den smuk og skinnende blank. Sørg blot for at lægge et fad eller andet med høje kanter under din bagerist til at samle den overskydende chokolade, glace eller andet op, så det ikke ender ud over hele dit køkkenbord. På den måde kan du også genbruge det, der ryger ned i fadet og derved minimere spild.

Bageriste er super lette er rengøre og kan gå i opvaskemaskinen så let som ingenting.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *