Køb de attraktive Stine A smykker via Selecteddesigners.dk

I mere end 10 år har Stine A. Johansen designet og produceret smykker under navnet Stine A. Hun er født og opvokset i København, og har altid haft kreativitet som en del af hendes liv. Stine A lever og brænder for at designe smykker.

Stilen for Stine A smykker betegnes som enkelt men rå. En kombination som skaber et unikt udtryk. Smykkerne fra Stine A er nemlig ikke bare tilbehør, men et element der skal medvirke til at fremhæve din personlighed og din skønhed.

En af de karakteristiske ting ved Stine A er, at hun ikke nødvendigvis designer smykker efter de nyeste trends og tendenser i modeverden. Den danske designer finder inspiration i de ting, som hun møder på sin vej. Dagligdagen giver ideer til Stine A. Det kan være små detaljer i naturen, en lille krummelure på en bygning eller måske elementer i en kundes eller en bekendt personlighed. Smykkerne fra Stine A har liv, charme og personlighed. Et udtryk der bliver skabt med udgangspunkt i designerens eget liv.

Via Selecteddesigners.dk kan du få et godt udvalg at de elegante smykker. Du kan finde ringe, øreringe, halskæder og armbånd. og du kan kombinere disse på et utal af måder, og opnå præcis det udtryk du drømmer om.

Kenneth Kristensen