Køb alt dit barudstyr hos Drinkworld.dk

 

Det er vigtigt at have det rette barudstyr. Med det rigtige værktøj er det nemlig ingen sag at fremtrylle lækre drinks og cocktails, som både appellerer til smagsløgene og til øjnene.

En Mojito bør nemlig serveres med perfekt knuste mynteblade og limebåde, og det kræver selvsagt en støder af høj kvalitet at sikre dét. Og hvis James Bond en dag skulle komme forbi og bestille sin signaturdrink i baren, nytter det jo ikke noget, at man ikke lige har en god shaker ved hånden, for hvordan skal man så imødekomme Agent 007’s ønske om en Dry Martini, der er “Shaken, not stirred” …?

Uanset om du er på udkig efter dit allerførste bartenderkit, eller du er professionel og søger det ypperste udstyr inden for bartending, kan du finde lige netop det, du søger, hos Drinkworld.dk. Websoppens udvalg er nemlig både bredt og omfattende, og du kan finde alt fra skænkepropper til blendere i webshoppens kæmpestore sortiment.

Du kan i øvrigt frit vælge, om du vil købe hver enkelt vare særskilt, eller du foretrækker at investere i et af de mange bartendersæt, som er sammensæt på en måde, så de dækker de mest almindelige bar-behov.

Drinkworld.dk har forhandlet barudstyr siden 2007 og er i dag en de største forhandlere af barudstyr i Norden. Webshoppen har en lang række erhvervsdrivende som trofaste og tilfredse kunder, men også privatpersoner, der har stor interesse for drinks og cocktails, benytter Drinkworld.dk med glæde; faktisk har webshoppen en imponerende Trustpilot-score på fem ud af fem mulige stjerner.

Når du afgiver en bestilling til Drinkworld.dk, kan du forvente dag-til-dag levering. Alle ordrer, der koster over 599,- kroner, leveres gratis, og der er altid 30 dages fuld returret på alle varer. Bemærk desuden, at Drinkworld.dk opererer med en særlig prisgaranti, som sikrer, at du som kunde altid kan købe udstyret i webshoppen til markedets laveste pris.

 

Merete Bjerrum