Jensen senge giver komfort og god nattesøvn

Bliv udhvilet i en Jensen seng

Du sover cirka en tredjedel af livet bort. Derfor er det uhyre vigtigt, at du sikrer dig en ordentlig seng at sove i. Får du ikke restitueret dig selv ordentligt, kan arbejdsdagen på kontoret, eller hvor den nu finder sted, hurtigt blive en lang og sej omgang. Der findes i dag et hav af forskellige senge, der alle har det til fælles, at de gør det muligt for dig at få din nattesøvn. Men hvordan din søvn bliver, afhænger fuldstændig af hvilken seng, du går til ro i. Du kan for eksempel vælge at gå efter en klassisk boxmadras, en kontinentalseng med flere madraslag, eller du kan vælge en sengeramme, hvor madrassen er indlagt i rammen. Alle de spørgsmål du måtte have angående valg af din kommende seng, står vi klar til at besvare hos Delfin Sengecenter.

En af de mest efterspurgte senge

Navnet Jensen hører til blandt de mest brugte i Danmark. Derfor er det også helt naturligt, at en af de mest efterspurgte senge herhjemme hedder Jensen. For Jensen senge er kendt for, at liggekomforten altid er fuldstændig i top. Det betyder med andre ord, at vælger du Jensen senge, så er du fuldstændig sikker på at blive helt udhvilet til næste dag.

Specialister i Jensen senge

Hos Delfin Sengecenter sælger vi dig både topmadrasser, kontinental senge eller elevationssenge. Det handler fuldstændig om, hvordan du ønsker at sove. Vi har siden Poul Schlüter annoncerede Kartoffelkuren i 1987 solgt senge, madrasser og andet sengeudstyr til danskerne. Vi har specialiseret os i at kunne rådgive dig på den bedste måde, så du får anskaffet dig den bedste seng. Igennem årene har vi erfaret, at vores kunder bliver rigtig glade for en Jensen seng. Dette produkt lever nemlig op til den høje standard, vi altid bestræber os på at levere, når vi hos Delfin Sengecenter møder ind på arbejde. God nat og sov godt.

Søren Black