Hvad får du i Faelgbutikken.dk?

Ja, se, den overskrift kræver en lidt længere uddybelse, så du kan forstå, hvad du skal gøre dig klar over, når du besøger hjemmesiden Faelgbutikken.dk med sine mange overskuelige produkter og geniale services.

Som navnet på deres onlinebutik nok får dig til at gætte, så handler deres emneområde om fælge (til biler), men de forhandler også dæk, da disse to elementer ofte hænger uløseligt sammen.

Derfor finder du på deres hjemmeside et overvældende og imponerende varesortiment af fælge og dæk, der kategoriserer sig under emner som “helårsdæk”, “vinterdæk”, “sommerdæk” med mere.

Men udover at have et stort udvalg af fælge og dæk, fordelt på kategorisider, så er der på deres hjemmeside skabt en service, der gør det nemmere for dig som bilejer at sortere efter, hvordan du nemmest finder frem til de typer af fælge og dæk, som du har brug for.

For på deres hjemmeside kan man ganske enkelt indtaste den type af fælge, man leder efter, til det bilmærke, man har brug for det til, og så kan man anføre diameter på disse, så der bliver søgt efter lige de fælge, der passer til din bil.

Det samme kan du gøre med dæktypen, som du går og mangler. Her indtaster du også specifikationerne på dækkene, biltypen, du ejer, og til slut, hvilken type dæk, det skal være. For eksempel ud fra de tidligere nævne typer som sommer- vinter- eller helårsdæk.

Når disse indtastninger er foretaget, og dækkene og fælgene er fundet frem i deres søgemaskine, så tilbyder de endvidere gratis fragt og endda gratis montering – så kan det da ikke gøres nemmere at skaffe nye dæk og fælge!

Da biler og deres tilbehør ofte er et ømtåleligt og vigtigt emne for mange bilejere, som der er mange følelser omkring, hvordan det skal gøres og se ud, er det værd at bemærke, at Faelgbutikken.dk har fået en rigtig høj gennemsnits-score på anmeldersitet Trustpilot.dk, hvor kunderne kan bedømme og kommentere.

Anders Lundtang Hansen