0

Holdbare og slidstærke staldvinduer i plast og stål

Står du og skal til at optimere dit staldmiljø? Så er det en god idé at investere i ordentlige staldvinduer, som kan opfylde alle dine behov og ønsker alt efter om det er, at de skal kunne åbnes og lukkes eller være i specialmål eller noget helt tredje. Hos Staldinventar.dk har vi et væld af staldvinduer i både plast og stål til dig, som vægter sikkerhed og kvalitet højest.

Få en skræddersyet løsning

Hos Staldinventar.dk sælger vi robuste staldvinduer i plast og stål i standardmål, men har du brug for staldvinduer i specialmål, så er du også kommet til det rigtige sted. Vi har vores eget værksted i Lind, udenfor Herning, hvor vi kan lave staldvinduer på specialmål, så du kan få en skræddersyet løsning. Når du bestiller staldvinduer fra os, skal du også tage stilling til om vinduet skal kunne åbnes helt, blot stå på klem, eller være lukket. Du kan også tilkøbe en snaplås på vores vinduer, som er en stærk og holdbar lås, man kan stole på. For sikkerhedens skyld, kan vinduerne kun åbne udad.

Sikkerheden i top

Skulle uheldet være ude og får din hest smadret et vindue på den ene eller anden måde, så er der tryghed i at vores staldvinduer leveres med hærdet glas. Når hærdet glas går i stykker, går det i mange tusind stykker i stedet for store stykker, som din hest nemt kan komme til at skære sig på. Ved at bruge staldvinduer med hærdet glas optimerer du derfor sikkerheden i din stald.

Luk lyset ind

Når du får flere eller nye vinduer i din stald, så inviterer du også lys og luft ind, hvilket optimerer dit staldmiljø. Der er altså mange gode grunde til at investere i nye staldvinduer i plast eller stål fra Staldinventar.dk. Gå på opdagelse i vores sortiment allerede i dag.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *