Gode sko til klinikarbejde er Skechers sko

Vi tør godt antage, at du er klar over, at når du er på arbejde, så handler det om at have det rette fodtøj på:

Landmanden har gummistøvler på.
På mange byggepladser bruger man sikkerhedssko.
Ved mange kontorarbejdspladser er det reglementært, at man ifører sig et par gode gummisko.
Forretningsmenneskerne ynder at tage nogle pæne lak- eller lædersko på.

Ergo er her både tale om sko, der skal yde komfort, passe til opgaven og gerne se flotte ud.

Alle disse aspekter kan være svære at opnå, specielt hvis man har at gøre med en arbejdsplads, hvor man med stor sandsynlighed kan komme til at tilbagelægge mange kilometer i løbet af en arbejdsdag.

Her er det usandsynligt vigtigt, at det arbejdende folk har noget fodtøj på, der både giver god komfort, er ergonomiske og rare at have på i det hele taget.

De specifikke sammenhænge med arbejdspladser, vi har i tankerne her, er i relation til dem, vi kalder “hvide engle” og deres relaterede: Sygeplejersker, læger, klinikfolk og andre, der skal gå mange ture mellem patienter, stuer, pårørende og andet i løbet af en arbejdsdag. 

Man siger, at hjernen har fokus på de ting, der er aktuelle og som der eventuelt skal rettes op på. Derfor minder din hjerne dig for eksempel hovedsageligt kun om, hvornår der er grund til at rette din opmærksomhed mod dine fødder, når der er noget galt dernede.

Hvis du kan mærke vabler på fødderne, at skoene gnaver, at du har en sten i skoen og så videre, så har du fokus rettet mod fødderne på den dårlige måde. Ellers tænker man ikke over fødderne – og det er det ønskværdige scenarie specielt som klinikfolk, der er meget afhængige af deres fødder i løbet af en dag.

Derfor introducerer vi dig nu for Skechers sko, der er det rette fodtøj at benytte i især kliniksammenhænge, da disse sko nærmest er et Kinder-æg af gode oplevelser: Skoene er komfortable, de er ergonomiske, og så er de stilmæssige flotte.

Man oplever nemlig ofte, at hvis der bliver lagt fokus på komfort – som selvfølgelig altid er det vigtigste i denne sammenhæng – så bliver designet og udseendet negligeret.

Det er ikke tilfældet med sko fra Skechers.

Deres arbejdssko kommer både i varianter som gummisko, sneakers, sandaler og mere.

Vi kunne begynde at opridse de mange gode evner, disse sko besidder, op, og hvor flotte modeller man kan få, men vi vil hellere anbefale dig, at du følger linket, der er længere oppe i denne tekst, og læser videre om fordelene ved skoene og vælger nogle, der passer til dit arbejde – og din stil.

Anders Lundtang Hansen