0

Gå i ét med naturen, med grønne løsninger til både bymiljø og private hjem

I takt med, at storbyerne i vores moderne verden er blevet større og større, er det blevet vigtigere for os aktivt at inddrage naturen i vores liv. Ved at omgive os med planter, blomster og træer, bidrager vi til vores velvære, idet grøn vegetation skaber et renere og sundere miljø. Derudover føler mange mennesker sig også bedre tilpas, i grønne omgivelser. Derfor er der opstået en tendens omkring implementering af grønne arealer i både bymiljøer og hos private.

Hos virksomheden Nykilde.dk har de øje for netop denne tendens. De står bag en lang række løsninger, som gør det nemt at inddrage naturen i vores liv. Heriblandt kan nævnes deres grønne tage af græs eller sedum-mos, som har den fordel, at de ved at suge en større mængde vand end almindeligt tag, aflaster vores tagrender og kloaksystem. Derudover står Nykilde bag en lang række blomsterfrøsblandinger, som egner sig til såning ved alt fra vejkanter og parker, til skove og kystområder.

Sidst men ikke mindst tilbyder Nykilde anlægning af vandvegetation, som kan bidrage til at sikre bredder på åer, hvor kraftig strøm, blæst eller en stigning i vandstanden, truer med at ødelægge bredderne. Ved at plante vandvegetation langs åer og floder, skabes der et mere stabilt underlag langs bredderne. Er beplantning langs bredderne udelukket på grund af begrænset plads, kan Nykilde anlægge fiberruller, som stabiliserer bredden. Er strømmen kraftig anlægges stenruller, som senere kan skiftes ud med fiberruller.

Nykilde kan altså siges at være en forgangsvirksomhed, når det kommer til sikring og oprettelse af grønne arealer. Er du blevet nysgerrig på at høre mere om fordelene ved deres grønne tage, blomsterfrøsblandinger, vandvegetation, eller måske nogle af deres andre produkter, så klik ind og find ud af, hvordan du kan gøre dit liv lidt grønnere.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *