Frugtordning – til glæde og gavn for virksomheden

En arbejdsdag, hvor man tilbringer otte til ti timer på et kontor, er lang for de fleste. Selv om vi er gået fra væsentligt flere arbejdstimer i løbet af en dag, og aldrig har haft så megen fritid, som vi har nu, skal man ikke underkende den træthed, som optræder ud på de sene eftermiddagstimer. Her har hjernen ydet sit ypperste længe, og kroppen er træt og trænger til afveksling. Det er her, sukkertrangen ofte opstår – og mange vælger at tilføre krop og hjerne stimulanser i form af sukkerholdigt slik eller sodavand, hurtige kulhydrater (kage eller hvidt brød) eller andre tomme kalorier, som giver en hurtig tilfredsstillelse og en midlertidig stigning i blodsukkeret.

Problemet er, at denne hurtige løsning lige så hurtigt fordufter fra systemet. Og når blodsukkeret atter styrtdykker, genstartes den negative spiral – kroppen kræver mere sukker eller flere kulhydrater for at holde dampen oppe. Denne form for usund ernæring kan medføre livsstil sygdomme som overvægt, diabetes, hjerte-kar sygdomme og betændelsestilstande i fordøjelsessystemet. Og dette er skadeligt, ikke blot for den enkeltes helbred, men for virksomhedens generelle sundheds tilstand.

Skab sunde alternativer til slik, sodavand og kage med en god frugtordning

Hvis du ønsker at bryde denne onde cirkel, og give dine medarbejdere et sundt alternativ til slikposen og sodavands køleskabet, kan du med fordel overveje en frugtordning fra Frugtordning.dk. Frugtordning.dk tilbyder leverancer af frisk frugt til virksomheder, enten på daglig basis, eller så mange gange om ugen, som det passer dig. Al frugt, som du finder i den online shop på Frugtordning.dk, håndplukkes daglig fra Grønttorvet, hvorefter det leveres direkte til døren i din virksomhed. Frugten varierer efter årstiden, og er altid frisk og indbydende, uanset hvilket størrelse frugtkurv eller frugtkasse, du vælger.

Se alle de forskellige størrelser frugtkurve og frugtkasser, og læs mere om frugtordning til virksomheder, på Frugtordning.dk

Astrid Pedersen