Fransk gourmet med et nordisk touch

Har du nogensinde selv fået eller måske givet en gavekurv fyldt med lækre madprodukter og køkkentilbehør med toner af fransk gourmet og råvarer af topkvalitet? Så har du helt sikkert haft fingrene i franske Nicolas Vahe, der leverer en bred produktserie af delikatesser og køkkentilbehør.

Nicolas Vahé er fransk gourmet med et nordisk touch, der i Danmark samarbejder med det danske firma House Doctor. Tanken bag den franske gourmet virksomhed er at give smagsgivende og lækre gourmetprodukter med stærke toner fra det franske køkken. Får du fingrene i en af Nicolas Vahes produkter, vil du ikke være i tvivl om, at alle produkter er lavet af de bedste råvarer, hvor kvaliteten er helt i top. Nicolas Vahe er gourmetprodukter for alle, der ønsker lidt ekstra i sin hverdag, uden at pengepungen bliver tømt. Produkterne fungerer perfekt som elementer i en gavekurv, da de kan sammensættes på kryds og tværs og stadig supplere hinanden godt. Produkterne fra Nicolas Vahe kiler sig ind i den skandinaviske stil og moderne køkkenindretning og viser samtidig, at det slet ikke behøver at være besværligt at kaste sig ud i madlavningens kunst.

I delikatesseserien kan du finde alt fra krydderiblandinger, saltblandinger, pesto, olier, marmelade, sirup, chokolade, kaffe og brødsticks, som du kan servere med stil i hans rustikke køkkentilbehør af bestik, serveringsbrætte og bambusbåde. Hos Pindhus.dk kan du finde et stort udvalg af både de smagsfulde delikatesseprodukter og køkkentilbehøret. Prøv for eksempel en af saltblandingerne med blandt andet kokos & karry eller rødvin & laurbær; med dem kan du nemt kreere skønne retter, og så er flaskerne flotte dekorative, der tager sig godt ud fremme på køkkenbordet. Eller overrask en af dine kære med en kurv med oste kittet, pesto med basilikum & parmesan, marmelade med mango & passion og en pakke bread sticks. Uanset hvad kan du finde de smagsfulde produkter hos Pindhus.dk og bringe fransk gourmet hjem til dig.

Sarah Agerkvist