Fortællingen om Kysthuset.com

I den idylliske by Odder lidt syd for Aarhus ligger der i byens gågade en butik ved navn Kysthuset, der sælger tøj i forskellige brands fra de mere ukendte til de mere genkendelige, men det er alt sammen kendetegnet ved at være de bedste til prisen med både kvalitet og design til kvinden.

Butikken så dagens lys i efteråret 2014 og blevet så stor en succes, at kunderne har efterlyst en online webshop, hvor de kan shoppe butikkens sortiment hjemmefra, hvilket er fordelagtigt for personer, der ikke kan besøge butikken lige så let. Webshoppen kan tilgås på kysthuset.com.

Butikken, online som fysisk, tilstræber at have et varesortiment, der er karakteriseret ved både at følge tidens tendens, så du er med på moden, men som du samtidig kan bruge både til hverdag og på arbejdet. Men deres tøjudvalg kan sagtens også benyttes til udendørsaktiviteter og festligt lag.

Og så er det et vigtigt aspekt for Kysthuset.com, at du ikke skal betale i dyre domme for at blive klædt ordentligt på fra top til tå med, om det så handler om om alt fra bukser, trøjer, kjoler eller sko. De går op i, at pris og kvalitet skal hænge sammen.

Og der er faktisk grund til at besøge Kysthuset to dage i træk, for butikken sørger altid for at holde sig opdateret og får dermed ofte nyt tøj fra dag til dag. Det er også ensbetydende med, at du udover at kunne tilføje nyt til garderoben relativt tit, så kan du også massere dit indre shoppegen ved at finde gode tilbud på diverse beklædningsgenstande, som du også kan finde på deres hjemmeside.

Det kan endvidere anbefales at blive medlem af kysthuset.coms medlemsklub, hvor der er mange fordele at hente, hvilket blandt andet inkluderer 10 procent rabat på alle køb ved normalpris og deres nyhedsbrev i din indbakke.

Anders Lundtang Hansen