Ferm LIVING plantekasse og brugen af den

Har du nogensinde benyttet en plantekasse?

De fleste mennesker kan nok godt gætte sig til, hvad man hovedsageligt bruger en plantekasse til, da man på navnet næsten kan regne sig frem til, at der er tale om en kasse, man planter ting i.

Men der er faktisk mange andre udfoldelsesmuligheder og tidspunkter, man kan bruge en god plantekasse. I den forbindelse vil i denne artikel fremhæve plantekassens mange muligheder og i den sammenhæng tage udgangspunkt i en flot ferm LIVING plantekasse.

Denne type plantekasse, til en god pris, kan nemlig anvendes i mange forskellige situationer, der ikke er begrænset til den påduttede sammenhæng, der formentlig intuitivt er at plante planter eller blomster i den til udendørsbrug foran huset, på altanen eller i haven.

Dette kan man selvfølgelig med stor fordel bruge det gode produkt af en plantekasse i sit solide materiale fra ferm LIVING til, men hvorfor begrænse sig til kun én anvendelsesmulighed, når man kan benytte den samme – eller flere udgaver af den – til mange andre ting?

I sig selv er en ferm LIVING plantekasse nemlig en flot dekorationsgenstand, som du kan efterlade tom, så du ved forskellige anledninger kan bruge den til at lægge vigtige ting i, så du både har pynt og praksis i det samme produkt.

Og hvorfor egentlig udelukkende have den stående op ad en væg, som nok (også) vil være det indlysende at bruge den til?

Man kunne jo stille den i et lokale eller et sted, hvor den kan fungere som en mindre skillevæg, men hvor man stadig kan tale med hinanden og se hinanden på trods af opdelingen – og så er der stadig mulighed for at placere ting i plantekassen.

Med sit tidløse og enkle design vil en plantekasse fra ferm LIVING passe ind i mange hjem og lokaler og til mange slags ting.

Anders Lundtang Hansen