0

Få frisk frugt leveret lige til kontoret med en fleksibel frugtordning

Seks stykker frugt og grønt om dagen. De fleste af os ved, at det er en god idé, men de høje ambitioner går hurtigt i glemmebogen når det travle hverdagstrummerum først kører. Det er besværligt at have frugt og grønt med i tasken alle steder, og det er uheldigt at glemme en banan i en af lommerne. Undgå besværet og øg i stedet sundheden med en praktisk frugtordning!

Rundt omkring på kontorerne og institutionerne arbejder mange tusinde danskere hver dag flittigt. Men når den lille sult trænger sig på om formiddagen eller ud på eftermiddagen, tages der ofte dårlige valg. Kaffe, kage og andre små snacks dyrkes af mange som et middel til at komme gennem dagen.

Desværre er mange af de lækre snacks usunde i længden – og de kunne nemt erstattes med noget sundere. Frisk frugt og grønt er et godt alternativ, da mange frugter indeholder sundt og opkvikkende frugtsukker, som essentielt har den samme virkning som chokoladebarer og lignende.

Gør det sunde valg lettere for dine medarbejdere

Det er dog de færreste der har overskud til at medbringe en frugtkurv hver dag. Du kan gøre det sunde valg let for dine medarbejdere ved at sørge for en ugentlig frugtordning. Når frugten allerede står på bordet, er der pludselig ingen undskyldninger for at vælge et usundt alternativ!

Vis dine medarbejdere at du vil dem det godt med en frisk frugtkurv. Enhver arbejdsplads kan nyde godt af en frugtordning, da den er fleksibel og kan tilpasses i antal og hyppighed. For eksempel kan du selv vælge, hvor mange gange om ugen, du ønsker at modtage frugt og grønt. Du kan også vælge lige præcis hvilke og hvor mange frugter der skal leveres. Det sunde valg behøver ikke være svært med en frugtordning!

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *