Få del hurtigt filer med hinanden på arbejdspladsen og derhjemme

Har I flere computere på samme netværk, er det en god ide for jer, at I har koblet dem til en netværk switch. Det gælder både derhjemme og på arbejdet. En switch gør det nemt for jer at kommunikere mellem enhederne, der er koblet til den. For eksempel bliver det meget nemt for jer at dele store filer med hinanden. Det kan være et computerspil eller en mappe med feriebilleder, som du gerne vil flytte fra en computer til en anden derhjemme. Det kan også være det projekt, som I sidder og arbejder på på arbejdet, som I skal have samlet på en computer. 

Et godt sted for dig at købe en netværk switch, lige meget om det er til arbejdet eller til hjemmet, er på hjemmesiden bedresignal.dk. De har et stort udvalg af forskellige former, og du kan derfor nemt finde den, der passer til dit behov. 

Når du skal finde en switch, er det blandt andet vigtigt, at du ser på, hvor mange porte den har. Det kan være forskelligt, hvor mange du har brug for. Derhjemme har I typisk ikke brug for så mange porte, altså indgange til at sætte computere i. Der kan det være nok med en netværk switch, der har fem eller otte porte. Er det i virksomheden, at I har brug for en switch, kan jeres behov for porte være meget større. Der kan I vælge en switch med 24 eller helt op til 48 porte. 

Switchen er med til at gøre arbejdsgangene meget hurtigere på arbejdspladsen. I kommer ikke til at spilde tid på at skulle vente i flere timer på en overførsel. Det er med til at gøre, at alle hurtigt kan komme videre med deres arbejde. 

Også derhjemme er det rart at slippe for en masse ventetid, når du overfører store filer fra en computer til en anden.

Emilie Jacobsen