Få billige VVS løsninger via vvsfittings.dk

Ønsker du et enkelt, men relevant og billig løsning på dine VVS udfordringer, så er det oplagt at handle hos VVSfittings.dk. Her finder du en webshop, hvor alt forstyrrende er skåret væk, og hvor de vigtigste informationer er fremhævet og lette at finde. Når du besøger VVSfittings.dk finder du let frem til det du skal bruge, og kan hurtigt komme videre. Desuden leveres altid hurtigt direkte til dig.

Shoppen på VVSfittings.dk er inddelt i kategorierne VVS, EL, befæstelse, belysning & lyskilder, værktøj samt i Midtgaards cables og Midtgaard plus. Når du vælger VVS er det let at komme videre til kategorier med afløb & kloak, en kategori med bad & sanitet, med isolering & brandsikring, en kategori med rør & fitttings, en med tag & facade samt en med produkter til varme. Det er klik at klikke sig frem til det du søger. Vælger du kategorien med el så kan du finde et stort udvalg af apparater, komponentet, komponenter, lednings- og kabelmateriel samt motorer og rigtig meget andet. Befæstelse er rigtig mange ting, og udvalget er også enormt stort hos VVSfittings.dk. Det er lige fra bolte, skiver, kabelbindere og kabel- og rør fastgørelse. Udvalget af belysning omfatter en lang række lyskilder og tilbehør plus reservedele. Men du kan også finde et enormt værktøj af alt slags, du kan forestille dig at komme til at skulle bruge i forbindelse med dit VVS arbejde. Desuden kan du finde hvad du skal bruge af kabler fra Midtgaard, men også masser af andre produkter fra Midtgaard.

Hos VVSfittings.dk sætter de generelt en ære i at have tilfredse kunder, der bliver forsynet med billig VVS. Derfor føres kvalitetsprodukter til fordelagtige priser. Målet er at webshoppen skal være kundernes foretrukne valg, når det gælder VVS og EL-artikler. Værdierne hos VVSfittings.dk er at levere til rette tid og i det rette antal, at få kunden til at føle sig godt behandlet, holde billige fragtpriser samt at besvare henvendelser hurtigst muligt.

Kenneth Kristensen