Et rigtigt fortelt er fra Isabella

Har du nogensinde været på campingferie?

Vi tør vove den påstand, at om du så har camperet blot en enkelt gang, er sæsoncampist, helårscampist eller måske blot har betragtet en enkelt campingplads i forbifarten, så har du nok noteret dig de mange telte foran campingvognene, som kaldes fortelte.

Ved disse har du med stor sandsynlighed lagt mærke til mærket “Isabella”, der er skrevet med lettere sirlig skrift og tilføjet en krone over første bogstav.

Og den krone kan firmaet godt være bekendt at have med, for det er noget nær en royal oplevelse at bruge et Isabella fortelt, fordi det er noget af det bedste på markedet af campingudstyr, hvor mærket tager højde for mange elementer ved campinglivet, hvor sjældent to campister har samme behov og forventninger til et campingliv med forteltet dertil.

Men der er netop en grund til, at Isabella-mærket er foretrukket af så mange campingsvognstilhængere, da de leverer nogle af markedets bedste fortelte. Med Isabella-fortelte – som du hos Campingudstyr.dk kan finde i mange varianter fra almindelige fortelte, solsejl, deltelte og tilføjelser dertil, såsom indgangspartier – er der både sat fokus på kvalitet og design.

Med et fortelt fra Isabella er der skuet fremad i tiden med innovative tankegange, der skal gælde både næste campingsæson, men også tilfredsstille campisten under den nuværende campingtur, da den gængse campist gerne ønsker genkendelighed, men samtidig gerne vil have den bedste komfort mulig, der findes på området, så ferien kan føles som en rigtig ferie.

De fleste campister tilbringer rigtig lang tid i forteltet, da det er der, der skal være svalende og behageligt at opholde sig, mens kan man kigge ud af de gennemsigtige elementer i forteltet, men forteltet skal samtidig kunne modstå kraftigt blæsevejr og store mængder regn, ja, også hvis der skulle kigge en stor storm forbi.

Hvis du lægger dine penge på et Isabella fortelt, så er du sikker på at få alle behov dækket ind.

Anders Lundtang Hansen