Et løfteåg letter arbejdet med materialehåndtering

Inden for industri og lager forekommer ofte situationer, hvor et løft af et emne er umuligt at håndtere for mandskab alene. Til dette formål kræves særligt løfteudstyr i form af eksempelvis løftåeg, som letter arbejdet med de tunge løft. Hos AL Lift finder du flere forskellige modeller inden for genren løfteåg.

Løfteåg fra AL Lift betjener sig af vakuum teknologi, hvor der ved hjælp af en elektrisk motor skabes et undertryk mellem løfteågets sugekop og selve emnet. De forskellige modeller tæller blandt andet den taljeophængte AL-SPIDER EL og AL-BUTLER 200, der begge håndterer stål- og træplader med sugekopper.

Hvem er AL Lift – og hvorfor skal jeg købe løfteredskaber her?

AL i AL Lift er en forkortelse for Allan Laursen – navnet på virksomhedens stifter og ejer siden 2012. Før Allan Laursen startede virksomheden AL Lift, var han stifter og ene indehaver af Danmarks førende udbyder af løfteudstyr og udstyr til materiale håndtering. Gennem 24 år, og med 57 medarbejdere under sig, udviklede og distribuerede Allan Laursen løfteudstyr og andre hjælpemidler til bygge og anlægsbranchen samt andre tunge brancher så som lager, produktion, industri, distributions og logistik branchen.

I AL Lift står Allan Laursen stadig selv for produktudvikling og produktmodning af de mange forskellige hjælperedskaber. Samtidig forestår Allan Laursen også afsætningen i ind- og udland, og har således altid fingeren på pulsen hvad angår markedets efterspørgsel på – og behov for – nye produkter. Markedskendskabet i AL Lift er, med andre ord, stærkt og enestående. Når du køber løfteudstyr og andre aggregater hos AL Lift, kan du være sikker på at få såvel god kvalitet samt markedets højeste standard for pengene. Alle produkter lever op til danske såvel som internationale sikkerhedskrav og regulativer, og er fremstillet til at kunne holde til de til tider hårde arbejds vilkår.

Se alle de smarte løfteåg og øvrige løfteredskaber på al-lift.com

Astrid Pedersen