Engangsservice i god og bæredygtig kvalitet til alle festlige lejligheder

Uanset hvilken slags festligt arrangement, du gerne vil holde, så er engangsservice nemt og praktisk, når der skal serveres mad og drikkevarer, og du slipper for en kæmpeopvask bagefter. En del engangsservice er desværre fremstillet i plastmaterialer, som ikke er biologisk nedbrydelige, og som derfor skader miljøet, hvad enten det efterlades i naturen eller smides i skraldespanden. Hvis du ønsker at anvende engangsservice til receptionen, fødselsdagen, julefrokosten eller studentergildet, bør du i stedet vælge engangsservice, som er bæredygtigt. Det er lidt dyrere, men det opvejes af det smarte design og den gode samvittighed, du kan have, når du ved, at engangsservicet ikke skader miljøet.

Smart design i bionedbrydelige materialer

Du finder et stort udvalg af bæredygtigt engangsservice i flot design hos Boxdelux.dk, som er en dansk netbutik med mange lækre produkter. Det bæredygtige engangsservice i sortimentet er f.eks. fremstillet af genbrugspap, karton, palmeblade, sukkerrørsfibre, træ og bioplast, som har et smart design og samtidig sender et vigtigt signal om, at du værner om miljøet. Du kan bl.a. vælge mellem tallerkener, bestik, glas, servietter m.m., som egner sig til forskellige former for serveringer.

Velsmagende mad serveret på engangsservice af palmeblade eller pap

Du finder runde såvel som firkantede eller aflange tallerkener, der egner sig til servering af f.eks. buffet, sandwiches, grillspyd, sushi, tapas, salater, frugt eller kage. Vælger du at købe tallerkener fremstillet af palmeblade, så kan de vaskes op og genbruges. Har du et fadølsanlæg i baren eller sodavand på køl, så kan du servere dem i flotte glas, som er fremstillet i bioplast. Kaffe- og tekopper fås i genbrugspap, og de har en riflet overflade, som gør dem lette at holde om, selvom indholdet er varmt. Vil du gerne købe lidt ekstra luksus til dit arrangement, så kan du f.eks. vælge luksus engangsbestik, som garanterer gæsterne en god spiseoplevelse uden at skade miljøet. Boxdelux.dk tilbyder rigtig god kundeservice og vejledning, hvis du har spørgsmål til produkterne, og dit engangsbestik bliver leveret fra dag til dag, når du bestiller det i webshoppen.

admin