0

Driver du landbrug? 3 vigtige stykker udstyr til din gård

På en gård eller et landbrug skal man utallige forskellige stykker af specielt udstyr, som netop er skabt til arbejde på gården. Mange af disse enheder er også relativt store og dyre enheder, og derfor er det vigtigt, at man vælger rigtigt første gang, så man ikke skal skifte ud og løbe forgæves. Vi giver dig her tre typer af udstyr til din gård, som du med god sandsynlighed får brug for.

Niveaumåling af din tank eller bassin

Når man har en gård, har man typisk en tank med væske af en art, og her kan det blive nødvendigt med niveaumåling for at sikre sig, at alt er, som det skal være. Det kan godt være kryptisk uden det rigtige udstyr, og derfor skal du bruge et analyseinstrument til din niveaumåling.

Husk udstyr til dine grise

Du har ikke rigtig gård uden grise, og de kræver den helt rigtige pleje og ikke mindst det rigtige udstyr. Her findes et væld af specialudstyr, som du skal bruge. Blandt andet varmelampe, ornespray og grisevægt, som er typer af udstyr, som er meget specifikt designet til netop grise. Med en ornespray gør du hunnen brunstig, og med en grisevægt kan kreaturerne selv gå op på vægten.

Fodertrug i de rigtige højder

Har du det samme fodertrug til alle dine dyr? Så er det ikke sikkert, at alle din dyr får mad lige uhindret. Der er forskel på, om du skal fodre en grise eller en hest, og her skal du sikre dig, at du har gjort dit arbejde for at finde et fodertrug, der matcher højden.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *