0

Din bil er vores fokus

Når du har behov for et autoriseret service af din bil, så er Poul Munck, dit værksted i Silkeborg, stedet at tage hen. Vores dygtige mekanikere udfører autoriseret service af Peugeot, Citroën, Opel og DS – og vi kan selvfølgelig reparere andre bilmærker også. Det er vigtigt at sørge godt for sin bil, så den kan køre mange kilometer endnu, og det gør vi hos dit værksted i Silkeborg.

Få en gratis synskontrol

Ingen biler slipper desværre for periodisk syn, og det kan være noget af en tidsrøver – såvel som hårdt for pengepungen – i tilfælde af at bilen ikke kommer igennem syn den første gang. Hos dit værksted i Silkeborg tilbyder vi en gratis synskontrol hvis din bil skal til syn. Det kan spare dig for penge, da du dermed ved, om der er noget der skal laves på din bil inden den skal til syn. Så slipper du for et ekstra syn.

Kom problemerne i forkøbet

Hos dit værksted i Silkeborg er vi altid klar til at hjælpe dig med din bil. Intet problem er for stort eller småt. Vær på forkant, og book et autoriseret service af din bil. På den måde får du ikke nogen slemme overraskelser på landevejen, og du kan koncentrere dig om køreglæden. Vores kompetente mekanikere står altid klar til at hjælpe dig.

Spar tid med et serviceabonnement

Det er ikke altid at man lige har tid i sin hverdag, til at huske at få tjekket olie eller sørge for at de små ting, der måske er galt med bilen, bliver tilset. Med et serviceabonnement hos dit værksted i Silkeborg, er du sikret regelmæssigt tjek og reparation af din bil. For et fast beløb hver måned er du sikret god service af din bil, så du ikke behøver at bekymre dig.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *