0

Derfor er det vigtigt at skrive fødselsdagskort

I dag dropper mange at skrive et fint og personligt fødselsdagskort, når de bliver inviteret til festlige begivenheder – og i stedet kvitteres der med materielle goder i hobetal. Det er en ærgerlig tendens, da et fødselsdagskort er en unik mulighed for at give udtryk for, hvad fødselaren betyder for dig. Vi giver dig her nogle gode grunde til, hvorfor du skal skrive et personligt fødselsdagskort til næste fødselsdag.

Et personligt fødselsdagskort er prikken over i’et

Først og fremmest er et fødselsdagskort en gave, der bliver ved med at give, da mange gemmer søde fødselsdagskort. Derfor kan det kort, du giver fødselaren, skabe glæde og gode minder, hver gang det tages frem. Skriv nogle søde anekdoter fra sjove oplevelser, I har haft sammen, eller giv fødselaren nogle morsomme hints til, hvad der mon gemmer sig i gaven fra dig.

Med et personligt fødselsdagskort giver du dermed ikke blot én gave, men altså to, som fødselaren kan glæde sig over. Desuden kan du krydre fødselsdagskortet ved at vælge et helt særligt et til anledningen. Er fødselaren din kæreste, veninde eller mor? Vælg et sødt motiv, der passer til modtageren, fx en cupcake til kageelskeren eller en drink til den festlige.

Skriv kortet i hånden til festlige anledninger

Med teknologiens store indpas bruger færre og færre tid på at skrive i hånden. Så vil du imponere med et fødselsdagskort, der skiller sig ud, skal det skrives sirligt i hånden – mere personligt bliver det ikke. Fødselaren vil kunne mærke din personlighed gennem det skrevne, og det vil helt sikkert gøre et stort indtryk. I den forbindelse kan du tegne små motiver eller skrive sjove kommentarer, så din personlighed skinner helt igennem.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *