Brænde giver dig hygge og god varme

Elsker du god hygge i stuen?

Har du haft ild i pejsen eller i brændeovnen – eksempelvis en kold vinteraften eller en efterårsaften, hvor du har siddet i stuen sammen med familien. Der er ikke noget bedre end at sidde og kigge ind i en pejs eller en brændeovn, mens ilden knitrer. Det er nærmest ren meditation.

Pejsen eller brændeovnen bliver næsten samlingspunktet, og er du heldig, så glemmer folk helt at se på fjernsynet eller deres telefoner. Med andre ord, så kan en god pejs eller brændeovn samle hele familien og skabe nærvær.

Pejs og brændeovn giver en god varme

Men nu er det altså ikke kun den menneskelige varme, vi taler om. Når du fyrer op, får du nemlig også en rigtig god varme i stuen. Det er rart, og så behøver du ikke skrue så meget op for varmen, når det er koldt udenfor. På den måde kan du spare en god slat penge på varmebudgettet.

Hvor finder du godt brænde?

Når du skal fyre op, er det vigtigt at have noget godt brænde. Og det finder du i den grad hos Strandgaardsbraende.dk. De ligger i Odder, men sælger skam ikke kun brænde i Odder. De leverer nemlig også til byer i hele Østjylland som eksempelvis Vejle, Silkeborg og Aarhus.

Du kan altid være sikker på, at det brænde du køber i fyringssæsonen, er gennemtørt og klar til brug. Derfor skal du ikke først vente flere måneder, på at brændet tørrer, så du kan få glæde af det.

Brændet er nemlig enten lufttørret eller ovntørret. Hos andre forhandlere kan du købe brænde, som kun er varmetørret, hvilket reelt kun er det, som man kalder en skaltørring. Desuden står brændet altid på et tørt indendørs lager.

Glæd dig til at fyre op med godt brænde i Avnbøg, Bøg, Ask eller Birk. 

 

 

Troels Nielsen