0

4 stykker udstyr, du skal bruge til vejarbejde

Det lyder ret simpelt at sætte nogle kegler og nogle skilte op, når der skal laves vejarbejde. Men det er en ret kompliceret proces, som involverer rigtig mange mennesker – hovedsageligt dem bag rattet, som skal have al den nødvendige information, inden de rammer vejarbejdet. Skal de vælge en anden vej? Skal de sænke farten? Skal de over i en ny kørebane? Vi hjælper dig med korrekt udstyr her.

Trafikkegler

Trafikkegler er rigtig smarte at have massevis af ved enhver form for vejarbejde, fordi de er utroligt fleksible og tillader umiddelbare ændringer. De kan afskære nye områder, som det passer dig, og som det matcher vejarbejdets fremgang. Husk dog, at de også er ret lette og små.

Midlertidige fartbump

Der findes nogle fartbump, som man kan sætte op i forbindelse med vejarbejde. Det er ofte nødvendigt, fordi folk ikke må køre samme fart, som de normalt kan køre. Midlertidige fartbump er ligesom keglerne praktiske, fordi de relativt simpelt kan flyttes rundt, som det passer arbejdet.

Færdselstavler

Skiltning kan man ikke få nok af, når man laver vejarbejde. Der skal nemlig signaleres godt og grundigt til alle bilisterne, som færdes omkring vejarbejdet. Fortæl dem, hvad de skal, og hvad de kan forvente forude. Der kan aldrig være nok skilte.

Fartmålere

Fartmålere er et mere effektivt middel til at få folk til at sænke farten ved vejarbejde end fartbump er. Når man kan se sin fart, bliver man meget mere bevidst om den, og det kan være en stor hjælp i områder, hvor arbejderne eventuelt er meget udsatte ved det arbejde, de skal udføre.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *