0

3 husproblemer, du skal være opmærksom på

Tillykke med dit nye hus. Du vil elske den store mængde plads, og du vil helt sikkert sætte ekstra pris på de ekstra rum, hvis du allerede har børn eller agter at få det. Med et hus følger også mange flere huslige opgaver, og du vil blive overrasket over, hvor mange timer om måneden du egentlig skal dedikere til istandsættelse. Vi kommer her rundt om de gængse problemer.

Radiatorer eller gulvvarme?

Gulvvarme og radiatorer kan være svære at fikse – særligt gulvvarme, da man skal ned under brædderne for at ordne de problemer, der er opstået. Reparation af utæt gulvvarme er noget, du skal bruge professionel hjælp til, og det er noget, du bør tænke ind i regningen, når du køber hus, da særligt gamle huse godt kan lide af dårlig rørlægning.

Tjek alle rummene igennem jævnligt

Hvis du har købt et stort hus eller sågar en gård, er det en rigtig god idé en gang om måneden at tjekke alle rum igennem – også selvom du ikke bruger rummene. Det er rigtig træls at opdage skimmelsvamp eller fugt bag et skab i et rum, som du ikke har tjekket til i et år. Det kunne du have forhindret med et 10 sekunders tjek.

Tøm tagrenderne jævnligt

Du er helt sikkert ikke vant til at tjekke tagrender, hvis du kommer fra en lejlighed. Men når du har et hus, er det ingen andres ansvar end dit. Tøm dem derfor mindst én gang hvert efterår, så du undgår blade, der sætter sig fast, og vand, der flyder over og giver problemer.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *