0

3 essentielle ting til din dykkertur

Der er næsten ikke noget, der giver så speciel en oplevelse som at dykke, men det kræver lidt mere, end man måske går og tror. Det er ikke ufarligt at dykke, og man skal have styr på sine egne begrænsninger og ikke mindst have en certificering, hvis man vil ud på dybere vand. Vi giver dig her råd til tre ting, som du bør anskaffe dig, når du vil dykke.

Et dykkerur til dybe dyk

Det giver sig selv, at et dykkerur skal være særdeles vandtæt, men derudover er det rigtig god følgesvend at have med, hvis man gerne vil holde styr på temperatur, dybde og meget mere under ens dyk. Nogle ure kan sågar integreres med din iltflaske, så du kan holde øje med, hvor meget ilt du har tilbage i flasken, hvilket også er ualmindeligt vigtigt.

Undgå mad i lommerne

Dette er særligt vigtigt, hvis du dykker i eksotiske områder med chance for store og farlige fisk. Alle dyr tiltrækkes af madlugt, og de kan opsnuse det på rigtig lang afstand. Man har hørt om skrækhistorier fra eksempelvis Egypten, som har rigtig mange fine dykkersteder, men hvor der også er en chance for hajer og lignende store glubske fisk.

En ordentlig dragt

Det kan godt blive rigtig koldt på bunden af havet, og her skal du bruge en dragt til at holde dig varm. Den skal lukke helt til, så du ikke bliver fugtig på indersiden. Vær derudover opmærksom på, at dykkerudstyr ikke er helt billigt, så du skal ikke vælge at dykke som en impulsinteresse. Der skal være råderum til det.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *